Ga naar content
Campenaer Koffie

Campenaer Instant

Instant koffie heeft over het algemeen een negatieve lading, echter zijn er de laatste jaren zeer positieve ontwikkelingen op het gebied van kwaliteit en smaak!

Deze koffievariant, die ook wel oploskoffie of vriesdroogkoffie wordt genoemd, is met de juiste afstelling van de machine bijna niet meer van een kopje filterkoffie te onderscheiden.

Hoe wordt het gemaakt?

Instant koffie wordt gemaakt van vers gezette koffie, deze wordt ingedikt, er wordt vocht aan onttrokken, en het wordt gevriesdroogd.

Dan wordt het tot korrels gemaakt, om zo in de koffiemachines met heet water aangelengd, weer tot koffie gemaakt te kunnen worden.

Waarom Instant koffie?

Meestal wordt er gekozen voor instantkoffie wanneer er een grote groep mensen in korte tijd koffie wil drinken. De zettijd is met 5 a 6 seconden per kop koffie dan ook zeer snel te noemen.
Mede gezien de huidige nieuwe kwaliteiten is deze koffievariant voor deze omstandigheden een prima oplossing! Benieuwd naar onze smaken en mogelijkheden aangaande instantkoffie? Maak een afspraak in ons proeflokaal!

Instant No. 29

Campenaer No. 29 Privilege Blend is een heerlijke zachte en milde koffie. Qua geur en afdronk ervaar je een heerlijke kop filterkoffie.

Instant No. 37

Premium Blend No. 37 heeft een heerlijk verfijnde smaak, een ronde body en een zachte afdronk. Een superieure koffiebeleving!