Per 1 maart 2023 gaan wij stoppen met onze particuliere webshop. Kijk voor meer informatie onder het kopje inspiratie.
Ga naar content
Campenaer Koffie

Over Campenaer Koffie

Campenaer Koffie refereert aan een bijzonder verhaal

Een verhaal uit ver vervlogen tijden waarin Kampen een levendige Hanzestad was. Een stad die zorgde voor onderlinge verbinding, plaatselijke welvaart en de ontdekking van nieuwe smaken en producten uit het verre oosten. 

Campenaer Koffie staat voor een moderne Hanze, verbindend op een eigentijdse manier. Onze koffie is een eerlijk product dat rekening houdt met het milieu en de belangen van iedereen in de handelslijn. De koffieboer in de tropen verbouwt en oogst zonder zijn omgeving aan te tasten. Hij krijgt een eerlijke prijs, waarmee hij kan bouwen aan een beter bestaan. Wij branden onze koffiebonen met evenveel zorg. Onze klanten delen in die rijkdom. En dat proeft u!

1 zak koffie = 1 schoolmaaltijd in Mago

Elke dag opnieuw kijkt u uit naar uw pauze. Even uw gedachten verzetten met een heerlijke kop koffie. Dat moment wordt extra bijzonder als u weet dat u met deze kop koffie een kind in Mago van een schoolmaaltijd voorziet. Een kind dat net als u uitkijkt naar zijn pauze. Niet alleen om even lekker uit te rusten, maar vooral omdat deze pauze garant staat voor een volle buik. En dat is in Mago niet zo gewoon.
In een wereld vol honger vormt de schoolmaaltijd een enorme traktatie. Hoe bijzonder is het dat u met élk pak koffie uit deze doos een kind in Mago van eten kunt voorzien? Genieten van Campenaer koffie wordt zo dubbelop genieten. Want u geniet niet alleen, u geniet samen.

Eigen Technische dienst

Het is cruciaal dat alle koffiemachines naar behoren functioneren. Door onze keuze voor gerenommeerde fabrikanten, leggen we al een solide basis voor uw dagelijkse koffievoorziening.

Uiteraard kunnen er zich onverhoopt altijd storingen voordoen, deze zullen wij met onze eigen technische dienst altijd snel en adequaat oplossen.

Wij voeren preventief onderhoud uit op alle machines en stellen deze waar nodig bij om de juiste smaakextractie te behouden