Per 1 maart 2023 gaan wij stoppen met onze particuliere webshop. Kijk voor meer informatie onder het kopje inspiratie.
Ga naar content
Campenaer Koffie
17.12.2020

Koffietegoed

Met het ingaan van onze nieuwe webshop bieden wij je als werkgever de mogelijkheid gebruik te maken van het Campenaer Koffietegoed! Lees snel verder wat dit inhoudt. 

Onze particuliere webshop is inmiddels een maand online! Dat betekent dat jouw werknemers vanaf nu ook thuis, tijdens de koffiepauze of privé kunnen genieten van een heerlijke kop Campenaer Koffie.

Gaan jouw werknemers met ingang van de nieuwe lockdown weer thuis aan het werk of blijven ze aankomende periode nog thuis werken? Dan kun je je medewerkers de mogelijkheid bieden om gebruik te maken van ons unieke Koffietegoed. Wij leggen graag uit hoe dit in zijn werk gaat.

Koffietegoed en hoe het werkt

  • Stuur ons een mail naar webshop@campenaerkoffie.nl  of laat uw vaste contactpersoon weten geintresseerd te zijn. Dan nemen wij contact met je op. 
  • Wij maken voor jou een bedrijfsaccount aan.
  • U stelt per maand een bepaald bedrag beschikbaar per medewerker, je kunt dit helemaal zelf bepalen.
  • De beheerder van dit bedrijfsaccount (één van jouw medewerkers, of jij zelf) kan op de webshop inloggen, hier vindt je jouw gegevens en kun je ook de geregistreerde werknemers vinden. Hier kun je zelf bepalen wie wel of geen recht heeft op koffietegoed (bijvoorbeeld bij uit dienst gaan).
  • In dit overzicht vindt je ook de unieke link, welke je naar jouw medewerkers kunt sturen. Zij kunnen zich d.m.v. deze URL code registreren in de webshop.
  • Deze medewerkers worden automatisch gekoppeld aan het bedrijfsaccount.
  • Medewerkers krijgen zodra ze ingelogd zijn het toegewezen koffietegoed wat jij als bedrijf bepaald heeft. Hierna kunnen zij bestellen, het koffietegoed wordt automatisch verrekend in de winkelmand. De medewerker kan kiezen voor levering op het bedrijfsadres of thuis.
  • In het bedrijfsaccount wordt een overzicht getoond van het totale koffietegoed voor de maand, ook welke medewerkers dit koffietegoed gebruikt hebben.
  • Na afloop van de maand ontvang je een factuur van ons met het verbruikte koffietegoed

Genieten doet u niet alleen, u geniet samen

Voor onze particuliere webshop hebben wij er voor gekozen om samen te werken met Stichting Meros.
Samen met Stichting Meros bouwen wij mee aan de bouw van 20 woningen in Tanzania. Elke zak Campenaer Kofie die besteld wordt via onze webshop, draagt daar aan bij.

Uiteraard blijven wij zoals je gewend bent, ook samenwerken met Mago Care. Dus iedere zak die je besteld voor óp de werkvloer, draagt bij aan Mago Care.

Vragen?

Wij kunnen voorstellen dat bovenstaande vragen bij je oproept of dat je hier graag meer informatie over wilt ontvangen. Wij staan je hierover graag te woord. Vragen kun je mailen naar webshop@campenaerkoffie.nl.