Koffie op het werk

Geniet van koffie op het werk met Campenaer. Cappuccino, espresso of een americano. Gezellig samen met collega's of tijdens een zakelijke bespreking met de klant. Voor veel werknemers is de koffiepauze een welkome rustmoment of een mogelijkheid om sociale contacten te onderhouden met collega's. Met een warme kop koffie wordt het weekend besproken of even die belangrijke bespreking doorgenomen.


Te laat? Kom nooit met lege handen, maat met een lekker kopje koffie!

Onderzoek naar koffie op het werk
Nederlanders drinken gemiddeld zo'n vier koppen koffie per dag, waar de meeste kopjes op het werk worden genuttigd. Doordat wij zoveel koffie drinken beginnen we ook echte kenners te worden. Dat houdt in dat ook op het werk steeds meer kwaliteit wordt verwacht. Om te voorkomen dat het hele kantoor in z'n ochtendhumeur blijft hangen haalt de baas tegenwoordig alles uit de kast.

Koffie is een zeer belangrijke factor binnen bedrijven. Uit onderzoek is gebleken dat goede koffie op het werk belangrijker wordt gevonden dan het lunchaanbod of bijvoorbeeld teamuitjes. Daarnaast denkt één op de vijf werknemers zijn werk niet goed te kunnen uitvoeren en minder effectief is zonder een goede kop koffie te hebben gedronken. Een effectieve werkdag begint vaak met een "warm bakkie". De meest gewaardeerde plekken voor een kopje zijn achter het bureau, in de kantine en bij de automaat. De helft van alle kopjes koffie is gewone zwarte koffie. Het overige is een combinatie met melk zoals cappuccino of Latte Macciato.

Goede indruk met Campenaer
Campenaer Koffie brengt de kwaliteit van koffie op kantoor naar een hoger niveau. De zinnenprikkelende geur van onze heerlijke koffiemelanges zorgen meteen voor een onbetwist koffiegenot. De smaak van koffie is één van de belangrijkste eerste indrukken. Handig dus als die belangrijke klant langskomt!

koffie op het werk
Koffie tijdens het werk maakt u productiever!

Onze smaecken
De geur en smaken van onze heerlijke koffiemelanges zorgen meteen voor een onbetwist koffiegenot en een goede werksfeer. Campenaer heeft verschillende soorten en smaecken voor u samengesteld:

Voordelen van Campenaer
De beste kop koffie ontstaat als koffie en koffiemachine juist op elkaar zijn afgestemd. Bij de afname van Campenaer ontvangt u advies op maat over welk soort machine bij de koffie en uw situatie past. Huurt u bij ons een koffiemachine, dan bent u verzekerd van onderhoud en service, eigen monteurs en bijproducten, zoals creamers, suikersticks en koffiebekertjes.

Maak een afspraak voor een proeverij!
Wilt u advies over welke koffie het best bij uw bedrijf past? Maak dan een afspraak voor een proeverij. In ons unieke proeflokaal geniet u van een ultiem huiskamergevoel in combinatie met een authentieke smaaksensatie die Campenaer heet. Een zacht fris aroma of een pittige afdronk, u kunt de onvervalste smaken stuk voor stuk zelf ontdekken.