Gemalen koffie van Campenaer

De heerlijke gemalen koffie van Campenaer is met grote zorg samengesteld. Gemalen koffie is direct klaar voor gebruik doordat de koffiebonen al gebroken of gemalen zijn. De meest gebruikelijke manier om gemalen koffie te zetten is met een snelfilter. Campenaer Koffie is hier uitermate geschikt voor.


Bestel uw gemalen koffie

Gemalen koffie bestellen? Word klant van onze webshop of vraag eerst een offerte aan. Op dit moment hebben wij in ons assortiment Campenaer nr. 66 en nr. 99.Gemalen koffie nr. 66

Gemalen No 66 is een overheerlijke frisse koffie met een fruitige afdronk. Een kastanjekleurige boon met een geprononceerd aroma, een duidelijk rinse smaak en zoete nuances van geroosterde noten. 80% Arabica - 20% Robusta.

Gemalen koffie nr. 99

Gemalen No 99 is een speciale kruidige koffie met een licht pittige afdronk. Deze donkergebrande koffiebonen onthullen een geurig aroma. Deze uitgesproken en pittige mélange met zoete nuances zoals herkenbaar in pure chocolade. 60% Arabica - 40% Robusta.

Kom onze heerlijke gemalen koffie proeven!

Zakelijke klant? Maak een afspraak met ons proeflokaal en ontvang een gratis proefmonster van onze gemalen koffie. Ons proeflokaal is gevestigd aan de Eckertstraat 19 in Kampen.