Koffiebonen van Campenaer

Campenaer heeft de allerbeste koffiebonen voor u geselecteerd. Onze bonen zijn langzaam gebrand en vol van smaak. Wij bieden u de keuze uit drie soorten koffiebonen. Hiermee maakt u altijd de lekkerste americano, espresso of cappuccino. Campenaer koffie is niet alleen voor bedrijven, waar u kunt genieten van een heerlijke kop koffie op het werk, maar ook voor thuis. Waarom koffiebonen? Koffie is het verst wanneer u de bonen zelf maalt. Voor elke kop koffie apart gemalen bonen, waardoor de verse aroma's van Campenaer Koffie u direct tegemoet komen! 

Bestel uw Campenaer koffiebonen

Koffiebonen bestellen? Bedrijven kunnen klant worden van onze webshop en online een bestelling plaatsen. Als u klant wordt van onze webshop profiteert u van optimaal bestelgemak en een overzichtelijke klantomgeving met inzicht in bestelhistorie en facturen. Wij leveren op vaste dagen. Dit zal altijd in overleg gebeuren. Mocht u een keer in nood zijn dan beschikken wij over de capaciteit om dit op een flexibele manier op te lossen. 

Mocht u eerst meer informatie of een offerte op maat willen aanvragen, dan is dat ook mogelijk. Wij geven niet alleen advies over de smaken, maar ook over afname op basis van aantal werknemers en soort koffiemachine.

Assortiment bonen

Bekijk hieronder het assortiment van Campenaer dat uit drie soorten bonen bestaat. Alle drie de soorten zijn langzaam gebrand om de natuurlijke smaak en aroma's van de boon maximaal te benutten. Maak hieronder kennis met de smaken van Campenaer.

Koffiebonen nr. 77

Bonen No 77 heeft een krachtige smaak die bijna onovertroffen is. De donker gebrande koffiebonen onthullen een donker, doch verfijnd aroma. De smaak is vol, zoet en pittig. 100% Arabica. 

Koffiebonen nr. 88

Bonen No 88 is een heerlijke koffie met een zachte smaak en geurig aroma. Door de lichte tot medium branding van de bonen ontstaat een heerlijke melange met milde body en gebalanceerde smaak. 100% Arabica.

Koffiebonen nr. 111

Bonen No 111 is een krachtige 100% Arabica koffie met een uitgesproken branding en pittig aroma. Deze koffie heeft een diepe, sterk prikkelende smaak.

Meer over onze bonen

Van boon naar koffie. Hoe komen de Campenaer Koffiebonen tot stand? Koffievruchten worden geplukt als de zaden gerijpt zijn. De inmiddels tot bonen geworden zaadjes worden uit de vrucht gehaald, gedroogd en geroosterd. Hoe zwaarder de bonen worden geroosterd hoe donkerder en sterker de koffiesmaak. De twee bekendste soorten zijn de Arabica en de Robusta. 

Arabica koffiebonen

Arabica koffie is de meest gedronken koffiesoort. Ondanks dat de Arabica de moeilijkste soort is om te verbouwen, vormt de Arabica maar liefst 70% van de wereldwijde productie van koffie. De Arabica koffiebonen staan bekend als mild aromatisch.
  

Kom proeven!

Zakelijke klant? Maak een afspraak met ons proeflokaal en ontvang een gratis proefmonster. Ons proeflokaal is gevestigd aan de Eckertstraat 19 in Kampen. Voorzien van een gezellige ruimte met open haard en verschillende machines. Uiteraard zal onze barista uitleggen hoe u de beste koffie maakt met Campenaer!