Koffie groothandel Campenaer

Campenaer Koffie is onderdeel van Van Dijk Groothandel uit Kampen. Campenaer kan zich oprecht dé koffie groothandel van deze regio noemen. Campenaer is door onszelf ontwikkeld. Als groothandel weet je na een aantal jaar precies wat voor eisen klanten en bedrijven stellen. Veel koffieproducten bleken niet aan de gestelde eisen te voldoen en wij wisten dat het beter kon!

Koffie groothandel


Over onze groothandel

Het kantoor en proeflokaal, waar ook al onze zakelijke koffiemachines staan opgesteld, is gevestigd aan de Eckertstraat 19 in Kampen. Tegenover het kantoor is ons nieuwe klimaat neutrale distributiecentrum gevestigd. Om u nog beter en sneller van dienst te kunnen zijn is onze groothandel zo slim mogelijk ingericht. Wij maken gebruik van de nieuwste ERP-software waardoor bestellingen, orderpickers en leveringen optimaal op elkaar afgestemd zijn.


Waar komt Campenaer Koffie vandaan?

Voordat onze koffie bij de groothandel komt, is er al een lange reis afgelegd. Als je op de wereldkaart kijkt waar op dit moment de meeste soorten koffie wordt geproduceerd, is er rond de evenaar de “Coffee Belt” (koffiegordel) waar te nemen. Hier is de juiste klimaat om de koffieplant te laten groeien. Naast vocht en warmte is ook de hoogte van belang. De Arabica plant groeit alleen op grote hoogte, namelijk vanaf 800 meter. De lager gelegen landen / streken binnen deze coffee belt, produceren koffie van de Robusta plant. Deze sterkere plant kan ook in het laagland groeien, waar het vaak ook warmer is. De smaak van de Robusta is wat bitterder en sterker dan de zachte verfijnde smaak van de Arabica. 


Assortiment

Ons gehele koffie-lijn bestaat uit instant, fresh brew, gemalen en koffiebonen. Maar wij leveren meer dan koffie alleen. Denk aan Campenaer koffiebekers, suiker, creamer en plastic roerstaafjes. Voor iedere smaakliefhebber een passende oplossing!


Meer weten?
Wij kunnen ons voorstellen dat u enthousiast bent geraakt meer wilt weten over Campenaer. Neem daarom contact met ons op voor een offerte. Of word klant van onze webshop.