Nieuwe Jura koffiemachines in ons proeflokaal

Ons proeflokaal is sinds kort voorzien van 2 nieuwe Jura koffiemachines. Deze Jura Professional machines zijn een waardevolle toevoeging op ons huidige aanbod koffiemachines Etna en Animo. Ons assortiment zakelijke koffiemachines - die uitermate geschikt zijn voor gebruik op kantoor en kantines - is nu helemaal compleet.

Jura koffiemachines

De 2 nieuwe Jura machines die wij nu in ons proeflokaal hebben staan zijn:

  • Jura WE6
  • Jura WE8

Design en kwaliteit
Naast het mooie design staan de Jura Professional koffiemachines bekend om de eenvoudige bediening en de hoge kwaliteit. Dankzij de geïntegreerde, met één druk op de knop te starten spoel- en reinigingsprogramma's, hoeft dagelijks zo min mogelijk tijd aan het onderhoud van het apparaat te worden besteed. Hierdoor houdt u weer tijd over voor belangrijkere zaken!

Campenaer koffiebonen
Barista Gerben heeft de 2 machines uitgebreid getest met de Campenaer koffiebonen nr. 77, nr. 88  en nr. 111. De koffiebonen zijn officieel geschikt waardoor uw machine langer meegaat en de koffiesmaken geheel tot haar recht komen.

Kom proeven in ons proeflokaal
Benieuwd naar de Jura koffiemachines? Maak dan een afspraak in ons proeflokaal. Wij zorgen dat een heerlijke koffieproeverij voor u klaarstaat!