Koffiemachine huren

Koffiemachine huren voor je bedrijf? Campenaer biedt voor bedrijven, horeca, instellingen en (sport) verenigingen de mogelijkheid om tegen gunstige tarieven koffiemachines te huren. Het kopen van een koffiemachine is namelijk niet altijd de beste optie. Huur of lease daarentegen is vaak een meer aantrekkelijke optie. Een goed huurcontract zorgt dat de machine perfect is afgestemd op het koffieverbruik en biedt de zekerheid van een vast huurbedrag en preventieve servicebeurten.

koffiemachine voor bedrijven

Het assortiment zakelijke koffiemachines bestaat uit de merken Animo, Etna en Jura. Deze apparaten zijn met zorg geselecteerd en staan bekend om hun hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Laat je medewerkers en klanten de smaaksensatie van Campenaer koffie beleven.

koffiemachines horeca

Speciaal voor de horeca hebben wij de Melitta koffiemachine uitgekozen. Deze is uitermate geschikt voor grandcafés, hotels en restaurants. De Melitta Professional volautomatische koffiezetapparaat staat bekend om het creëren van de ultieme koffie smaakbeleving. Laat uw gasten genieten van de lekkerste koffie uit Kampen!

De prijs voor het huren 

De prijs voor het leasen van een koffiemachine is afhankelijk van het type koffiemachine, de looptijd van het huurcontract en op welke wijze - en het aantal personen waarvoor - de machine gebruikt wordt. Wij adviseren u graag hierover.

Vast maandbedrag voor een looptijd van 4 jaar

Onze koffiemachines huurt u voor een minimale looptijd van 4 jaar. Aan het einde van het huurcontract bieden wij u de mogelijkheid om een nieuw contract met een nieuw apparaat aan te gaan. Campenaer Koffie blijft eigenaar van de machine.


Voordelen van huren

Het voordeel van het huren van een koffiemachine is dat u niet direct één grote investering hoeft te doen. U betaalt een vast bedrag per maand. De huurprijzen zijn inclusief onderhoud en service. U kunt dus zorgeloos genieten van uw koffie uit een automaat dat goed is onderhouden en optimaal functioneert. 

Voordelen van onze service:
  • Installatie op locatie met gebruikersuitleg
  • Een vaste servicemonteur
  • Levering van koffie & bijproducten
  • Eigen klantenportaal/webshop voor optimaal bestelgemak


Ook een koffiemachine huren? Neem contact op

Meer weten over de huurmogelijkheden van een koffiemachine bij u op het bedrijf of werk? Vraag een offerte aan of neem contact op met onze adviseur.