Koffiemachines voor bedrijven

U zoekt een koffiemachine dat geschikt is voor uw bedrijf? Bekijk dan onze zakelijke koffiemachines. In ons proeflokaal hebben wij een groot assortiment koffiemachines die geschikt zijn voor verschillende bedrijfsgrootte en koffie. 

Onze koffie en machines

Onze koffiemachines voor bedrijven zijn met grote zorg geselecteerd en zorgen ervoor dat de heerlijke koffiemelanges van Campenaer volledig tot hun recht komen. Wanneer u kiest voor Campenaer koffie in uw werkomgeving dan kunt u genieten van de robuuste, zachte of juist pittige smaken van onze smaakvolle koffie. Wij zijn officiële dealer van Animo, Etna, Jura en Melitta. De Melitta XT5 & XT7 zijn specifiek voor de horeca. U kunt kiezen uit koffiemachines die geschikt zijn voor instant, freshbrew, gemalen en bonenkoffie

Onderhoud koffiemachines

Het is belangrijk dat alle koffieautomaten zonder problemen functioneren. Daarom voeren wij het onderhoud van deze koffieautomaten graag voor u uit.

Koffiemachines-voor-bedrijven

Advies en contact over onze koffiemachines

Wilt u meer weten over onze koffiemachines en de mogelijkheden van huur binnen uw bedrijf? Laat u dan adviseren door één van onze medewerkers. Zij helpen u graag bij het vinden van de juiste machine! Maak een afspraak of kom langs in ons sfeervolle proeflokaal in Kampen. Hier staan alle zakelijke koffieautomaten voor u opgesteld.