De lekkerste koffie uit Kampen

Campenaer Koffie staat voor de moderne Hanzestad Kampen, verbindend op een eigentijdse manier. Een eerlijk product dat rekening houdt met het milieu en de belangen van iedereen in de handelslijn. Proef de ver vervlogen tijden en de ontdekking van nieuwe smaecken. 

Wij leveren koffie op het werk, dus voor de zakelijke markt, maar ook voor thuis. Campenaer is te bestellen via onze website, Van Dijk Groothandel en is te vinden in de supermarkt. Campenaer is onderdeel van Van Dijk Groothandel en is geheel door onszelf ontwikkeld. Als groothandel weet je na een aantal jaren precies wat voor eisen klanten en bedrijven stellen. Veel producten bleken niet aan de gestelde eisen te voldoen, daarom besloten wij dat het beter kan! Wij durven met recht te zeggen dat Campenaer de lekkerste smaaksensatie geeft. Zowel thuis of op het werk!

Waaruit bestaat ons assortiment? We leveren voor elke liefhebber en voor elk apparaat verschillende soorten. Dus van instant tot fresh brew en van gemalen tot bonen. Daarnaast hebben wij onze koffiemachines als Animo, Etna en Jura met grote zorg samengesteld.